Sæsonafslutning mv.

20. september 2015 20:57

Kære medlemmer

Dagene bliver kortere. Det kan ikke skjules, selv om vi har haft flot vejr for årstiden. Det varsler også afslutning på landevejssæsonen i form af at fællestræningen tirsdag og torsdag slutter. Som jeg tidligere har skrevet til jer, bliver tirsdag den 29.9.2015 sidste fællestræning på hverdage i 2015. Som sædvanlig vil vi markere det med lidt hyggeligt samvær efter en tur på cyklerne. Programmet er traditionelt: Afgang på holdene til sædvanlig tid kl. 18.00. I skal prøve at ramme en rute, hvor I er tilbage i klubben kl. 19.00, hvor grillerne er tændt op, pølserne syder lystigt og de lækre brød er i ovnen :-). Husk at have noget lys med, for det kan godt blive efter 20, før i har fået tørret det sidste ketchup af mundvigen.

Som bekendt har vi haft 25 års jubilæum. Vi havde reception om formiddagen, hvor mange af medlemmerne havde fundet vej. Det var en særlig fornøjelse, at Lene Aalestrup, der er formand for "vores" udvalg, Kultur- og Fritidsudvalget, havde lavet tid i kalenderen til at besøge os og give os nogle ord og en check med på vejen. Tak for det til Lene og Rebild Kommune. Også vore sponsorer Spar Nord Bank og NTF Aalborg betænkte os ved jubilæet. Også tak til dem - og navnlig, at NTF også fandt tid til at besøge os. Johnny har lagt billeder ud på hjemmesiden fra receptionen - se bort fra, at der er ubehageligt mange fotos af formanden...

Det var også en fornøjelse at få lov til at overrække en gave til de 2 medlemmer af klubben, der har været med siden starten: Karsten Sørensen og Henning Olesen.

Der var fest om aftenen. En god aften, hvor aktivitetsudvalget havde sørget for god mad og rammerne for hyggelig stemning.

Tusind tak til Aktivitetsudvalget for hele arrangementet omkring jubilæet!

Søndag den 6.9.2015 var der linjeløb for amatør VM. Det var mega flot - og blev positivt bemærket - at vi som klub stillede med 14 flagposter. Tak til jer alle. Det har også skæppet i klubkassen med 250 kr. pr. stk. Kassereren og jeg stod med en stand på toppen af Rebild Bakken. Der var kun lokale, hvoraf mange var medlemmer af cykelklubben i Skørping, så det kunne vi godt have sparet os. Men så kunne vi se på nogle cykelryttere. Der var mange, der så lige så trætte ud på toppen af bakken, som jeg selv har prøvet mange gange, så Danmark kan også levere nogle rynker i landskabet, der kan udfordre.

Desværre kiggede vi forgæves efter Claus, som var klubbens fornemme repræsentant i klassen 40 - 45. Claus valgte at stå meget brat af cyklen omkring Arden - og brækkede kravbenet i styrtet. Synd og ærgerligt på flere måder, men godt at det trods alt ikke gik værre. God bedring til Claus!

Sødag dne 13.9.2015 stillede klubben med 2 hold til holdløb i Gistrup. I år var der usædvanligt få hold til start - muligvis fordi det var noget vådt! Til gengæld blæste det meget :-( Alt i alt var det en dag, hvor sofaen kunne have overtalt os til at blive liggende. Men vi kørte de 72 km. Støvring 1 kørte i 2. bedste tid. Det gjorde Støvring 2 så ikke liiiige, men vi havde en fin tur. Det kan man også se på de billeder, som Himmerland Cykelklub har lagt op på sin hjemmeside: http://www.m-himmerland.dk/holdloeb/2015/billeder.htm 

Omkring spinning har vi via nogle af medlemmerne fået muligheder, som lige skal bearbejdes lidt mere, inden jeg melder noget ud. Men det kommer snart!

Jeg vil slutte af med et tilbud om testning, som jeg har modtaget. Det drejer sig om en test af udholdenhed og kondition fra http://activeinstitute.dk/ . Jeg har forsøgt at oploade tilbuddet - og håber, jeg har jort det rigtigt. Der er en rabat, hvis man melder sig til inden 1.11.2015.

Jeg håber at se jer til afslutningen den 29.9.2015!

Allan