Så er sæsonen skudt i gang

29. marts 2015 13:22

Hej alle

Så har vi haft standerhejsning. Fint vejr og meget fin stemning. Der var mødt omkring 40 medlemmer op, som var tilfredse med en nyskabelse: Grill pølser!

Rent praktisk er træningstiderne lagt i aktivitetskalenderen. Sten har også programmeret på SMS kanonen. Så god fornøjelse i skoven og på landevejen.

I forhold til nye medlemmer må I meget gerne tænke på og gøre reklame for, at vi jo har et kurvehold og et hold 4. Vi tror i bestyrelsen på, at der kan være en del potentielle medlemmer, som holder sig tilbage, fordi de tror, at man skal kunne køre et snit på 30 km/t. Det vil faktisk være godt at få medlemmer, som ikke har den ambition, men i stedet vil bruge cyklingen som hygge og lidt motion. Det egner cyklingen sig fantastisk godt til - også dem, der gerne vil tabe lidt vægt.

Vi er pt 107 medlemmer. Og et lille hjertesuk: Der er 7, der mangler at betale kontingent! Få det klaret, tak. Det sætter dog fokus på, at vi gerne vil have flere medlemmer, men der skulle vist også være nogle på vej.

Omkring spinning vil bestyrelsen inden sommerferien udsende et skema med bindende tilmelding, fordi det var lige på nippet til at vi ikke var nok denne vinter. Vi har også konkluderet, at spinning skal slutte først i marts.

I øvrigt er der grund til ved sæsonstarten at sige tak til vore sponsorer. Kig på jeres trøjer :-) men se også på hjemmesiden, fordi vi har haft lidt udskiftning. Vi er i gang med at se på sponsoraftale med en cykelforhandler, fordi Bikebuster er stoppet.

Omkring vores jubilæum i år, er der kommet navne og mandskab på. Det er rigtig dejligt - tak for det. Karsten Sørensen er tovholder for arrangementet, og pt. er der nok til styregruppen - men der bliver helt sikkert brug for ekstra hænder, når det skal løbe af stablen.

Se i øvrigt referat fra vores bestyrelsesmøde den 29.3.2015 på hjemmesiden - det kommer snart på.

God sæson fra formanden