Nyhedsbrev - bla. tilmelding til infomøde om VM

24. august 2015 12:18

Kære medlemmer

Mange er nu på den anden side af sommerferien. Forhåbentlig en god ferie, selv om sommeren i Danmark ikke går over i historien som god. Det er noget af det mest blæsende, jeg kan huske. I forhold til landevejscykling er eneste trøst, at det giver god træning at køre i stærk blæst. Men nogen fornøjelse har det ikke været gang efter gang at skulle holde godt fast i styret i sidevinden. Heldigvis har vi lige fået en god gang solskin på det seneste.

Men vi er nu gået i gang med sidste del af sommersæsonen. Det bliver en begivenhedsrig periode.

Først og fremmest klubbens jubilæum. Der er kommet invitation ud – og det vil selvfølgelig være en stor glæde at se mange af klubbens medlemmer. Det bliver også en fornøjelse at byde velkommen til sponsor og andre til en reception for at fejre vores 25 år som en markant og synlig klub i Støvring området. Jeg glæder mig i alt fald.

Det bliver også en begivenhed at VM i amatørcykling kommer forbi – og navnlig fordi der nu også bliver lokal deltagelse. Claus Nielsen fra SMC er blevet udtaget af DCU til at køre i klassen fra 40 – 44 år. Held og lykke til Claus. Og en ekstra grund til at komme på gaden og se feltet, når det kommer forbi. Vi har takket ja til et tilbud om at være synlige som klub ved parkeringspladsen på toppen af Hulvejen, hvor feltet kører op.

Vi stiller med 12 medlemmer til poster på ruten, men da Charlotte og jeg har fået opgaven med at stå i vores ”bod” på Hulvejen, mangler vi nu 2 deltager. Så jeg synker ned på knæ og spørger til yderligere 2, der er med på at stå som trafikkontrol. Send en mail til mig hurtigt, tak. Klubben får 250 kr. pr. person, og deltagerne får en T-shirt og en trafikvest. Vi har fået denne invitation til informationsmøde:

”På mødet vil der blive informeret mere konkret om hjælpernes opgaver, lidt om arrangementet og så uddeles der naturligvis trøjer og trafikveste til om søndagen. 
Der skulle være mulighed for at få svaret på diverse spørgsmål da Formand Niels Sørensen og Næstformand Henrik Jensen fra Danmarks Cykle Union (DCU) deltager på mødet.

Jeg glæder mig til at se jer alle sammen velmødt TIRSDAG den 1. september kl. 18.30 i RebildPorten (Rebildvej 25A, 9520 Skørping)”

 

Kommunen vil gerne have forhåndstilmelding til informationsmødet, så jer, der deltager, må MEGET GERNE sende mig en hurtig mail, om I kommer med.

Efteråret er også tid for det traditionelle holdløb i Gistrup. Sidste år fik vi ikke stillet hold, men i år ser det ud til, at vi kan få to hold til start. Men hold jer endelig ikke tilbage, hvis I vil prøve kræfter med løbet – saml et 6 mands (eller dame) hold sammen og giv besked til mig. Reglerne for holdløbet sidste år kan i se her: http://www.m-himmerland.dk/holdloeb/2014/regler2014.pdf . Bemærk, at elitelicens både til landevej, bane og MTB hindre deltagelse. Prisen plejer at være kr. 500 for et hold.

Til orientering har bestyrelsen holdt møde den 3.8.2015, og Lars har lagt et referat på hjemmesiden. Men jeg vil gerne benytte lejligheden til at fremhæve nogle punkter:

Den ene af vores virtuelle trænere har været ned hele sommeren, fordi styre-enheden var stået af. Det skyldes fugt, for åbenbart er designet på boksen så dårligt, at fugt og sved kan komme ind i elektronikken – og det reagerer den ikke helt uventet skidt på. Det er en dyr dims, så vi har i bestyrelsen haft overvejelser om, hvad vi skulle gøre ved det. Heldigvis har vi fået løst problemet! Det er takket være donation af gamle trænere fra to af klubbens medlemmer. Det er lykkedes Johnny at kombinere stumperne lidt, så nu kører begge trænere igen. Men pas på ikke at dryppe anstrengelserne ned i styreboksen!

Når vi nu er ved donationer fra medlemmerne, har Arne sat en fin grill – stadig i papkassen – ned i klubben til fri afbenyttelse. Mange tak for det.

Vi har også talt sæsonafslutning, for den er desværre også i sigte. Vi har lagt os fast på den 29.9.2015, kl. 18.00. Og i øvrigt det helt traditionelle arrangement.

Endelig har vi udsendt tilmelding til spinning. For at være sikre på økonomien har vi sendt en bindende tilmelding ud og starter i øvrigt spinningen lidt tidligere, så vi ikke står i samme situation som sidste år, hvor de sidste omgang på cyklerne var dårligt besøgt, fordi skovstier og landevejen kaldte. Vi håber, at der kan samles hold til endnu en sæson i Fitnessdk. Desværre har vi, som det fremgår af tilmeldingen, været nødt til at hæve prisen, da Fitnessdk efter flere år uden prisstigning, nu har skruet den lidt i vejret. Vi skal op på ca. 30 deltagere pr. hold for at økonomien hænger sammen. Vi har lagt os fast på træning mandag og onsdag af hensyn til træningen i skoven, hvilket var et ønske fra flere ”MTB´ere” – jeg håber ikke, det giver for mange ulemper, at dagene ændres. Til information er instruktørerne:

Mandag 18.45 – 19.45: Kim Hansen

Onsdag 18.30 – 19.30: René Qvist

Til orientering er der kommet invitation til et foredrag med Thomas Bundgaard fra Bikefit, som vi jo selv har haft et arrangement med. Det var godt, så medlemmer, der gik glip af det, kan se nærmere på arrangementet i Skørping den 5.10.2015 på dette link: http://www.kulturen.net/Arrangement.php?Sort=A.SortDato&Kategori=Alle+kategorier&Sted=Alle+steder&StartDato=11-08-2015&SlutDato=10-08-2016&SoegeTekst=velofit&StartRaekke=0&Id=4483

Rebild Kommune har lavet en fin lille film om satsningen på idræt i naturen i kommunen. Se nærmere på dette link: https://www.facebook.com/triatlandrebild/posts/830805460349595

Det sidste, jeg vil nævne, er en lille repetition af holdstrukturen ved fællestræningen. Sidste år var der ret få på hold 2, men det har ændret sig. Det er jo positivt, men det giver også de kendte problemer med forskel på niveauet. Idéen er at få lavet nogle aftaler INDEN turen starter. Og det kan sagtens være at køre den i to hold. Det er bedre at køre 2 firemands hold, som passer sammen, end at køre 8 afsted, hvor forskellen er for stor. Eller få lavet aftale om nogle intervaller, hvor der samles op og så køre ”ordentligt” mellem intervallerne.

Igen: Jeg håber at se mange af jer til vores jubilæum - både til sponsorarrangementet og til festen om aftenen.

vh Allan