Nyhedsbrev

28. marts 2018 15:36 , af Lars Søndergaard

 

Vinterens sidste kuldegrader er ved at slippe og en ny sæson står for døren. Søndag d. 8/4 er der sæsonstart kl.10.30 fra Støvring hallen som bliver vores nye samlingspunkt inden træning. Vi slutter af med en pølse og vand i hallens cafeteria v. 12-tiden. (Se særlig opslag på FB og hjemmesiden). Indtil vi har fået en aftale med Benny i hallen, er det en god idé at medbringe en lås/wire til cyklen når den parkeres ved hallen.

  Bestyrelsen har konstitueret sig med Jørn Hundebøll som formand, Raymond som kasser, Brian med tøj/ sponsorudvalg, Johnny som webmaster og Lars med aktivitetsudvalget/ referent.

Hvis du har lyst til at give en hånd med i sponsorudvalget, eller har nogle gode kontakter så kontakt Brian fra bestyrelsen.

Klubbens første arr. efter sæsonstart bliver onsdag d. 11/4 kl. 17.30 i Profil Optik med præsentation af cykel-sports briller. D.24/4 er der klubaften efter træningen, her om senere. Hvis du skal med til Harzen må du gerne tilmelde dig på hjemmesiden, så vi kan få en ide om det holder med de 24 pladser.

Vi ses til en ny sæson - bestyrelsen.