Godt nytår

1. januar 2016 16:01

Kære medlemmer

Godt nytår til jer alle!

I dag har vi haft første arrangement i klubben i 2016 - den traditionelle nytårskur med en times cykling og efterfølgende traktement med suppe. Bestyrelsen havde sørget for utrolig flot vejr for at fejre dagen. Tak til de mange fremmødte.

Vi varmer så småt op til næste punkt i kalenderen, som er generalforsamlingen, fredag den 12.2.2016.

Der blev talt lidt om La Marmotte, som 9 medlemmer har meldt sig til. Bare til orientering dækker det over 175 km og over 5.000 højdemeter med afslutning på Alpe d´Huez. I den forbindelse er motionslicens interessant - og det kan det muligvis også være for andre. DCU skriver på sin hjemmeside:

"Hvad er motionslicens?
Motionslicensen giver bl.a. rabat på motionsarrangementer arrangeret af DCU, samt nogle af de tilsluttede klubber.
Desuden giver licensen blandt andet adgang til det store franske La Marmotte motionsløb, hvor man ellers normalt som minimum skal have en lægeerklæring. På dansk grund giver motionslicensen kontante rabatter på deltagelse i DCU motions- og breddearrangementer som Kongeetapen og Post Danmark Rundt Motion.
Alene prisen på en lægeerklæring er oftes er en del højere end prisen på en motionslicens. 

Du skal være medlem af en klub, der er medlem af DCU, for at kunne søge motionslicens.
Når du ansøger om motionslicens, skriver du samtidig under på, at du vil overholde antidopingreglerne."

Prisen er kr. 100 for et år. Med i licensprisen følger et rygnummer (landevej), som skal medbringes og bruges i hele den sæson, hvortil licensen gælder.
Rygnummeret sendes direkte til rytteren sammen med licenskortet.

Der er også et link til at søge licens på siden: http://ny.cyklingdanmark.dk/rytter/licenser/tegn-licens-2016.html. Husk at vælge Motion område 1 (Nordjylland) og derefter bliver der mulighed for at vælge Støvring Motionscykelklub. Som licenstype vælges motion. OBS! at der skal et billede med. DCU skriver herom:

"Bemærk, at du skal bruge en pasfoto til din ansøgning. Som hovedregel vil det sige, at det skal det være taget forfra, uden hjelm eller solbriller, med neutral baggrund og der må kun være dig på billedet. Filnavnet skal indeholde .jpg, eller .gif."

Virtuel Træner

I sidste nyhedsbrev skrev jeg noget om, at de virtuelle trænere stort set var stået af. Det var lidt for pessimistisk! Den store cykel kører igen - forstået på den måde, at programmet nu kører helt stabilt. Tidligere var problemet, at progammet gik ned ved starten af en rute eller midt i ruten. Der er fundet en løsning, der virker. Problemet skyldes, at programmet ikke kan håndtere, hvis der er gemt for mange tidligere kørte baner. Så de gamle baner er flyttet ud i en mappe på skrivebordet og slettet inde i programmet.  Prisen for at få cyklen til at køre igen, har altså været at slette tidligere tider, men de kan altså findes frem i en kopi på skrivebordet om nødvendigt.

På baggrund af denne opmuntrende nyhed om programmet har bestyrelsen besluttet at få den lille cykel op at køre igen og bestiller derfor en ny styreboks. Jeg sender en nyhed ud, når vi har det på plads, så vi igen har to fungerende virtuelle trænere.

Nytårshilsen fra Allan